Infoisinfo Nederland

Kwik-Rep Venlo BV Witgoedspecialist
Winkel in Venlo

www.kwik-rep.nl
Toon telefoonnummer
Onthoud dat u dit bedrijf gevonden heeft op InfoisInfo 077 321 666?

Adres

Willemstraat 48. P.C. 5912ER, Venlo, Limburg.
Toon kaart


Bent u de eigenaar of manager van dit bedrijf?



Wat moet je weten over Kwik-Rep Venlo BV Witgoedspecialist

Koelkast in Venlo, Witgoed in Venlo, Reparatie in Venlo, Apparatuur in Venlo

Reparatie onderhoud en verkoop van witgoed zoals: wasautomaat droger vaatwasser koelkast vrieskast fornuis combi- magnetron keramische- inductie- gaskookplaat oven vrieskist koeler koelvriescombinatie afwasmachine inbouw apparaten en overige huishoudelijke apparatuur. Lage voorrijkosten en de totale reparatiekosten zijn beslist niet hoog. Graag maken wij met u een afspraak voor een huisbezoek door een van onze monteurs Onze monteurs zijn al jarenlang in dienst en volgen regelmatig technische bijscholing bij de fabrikanten. .

U kunt bij ons terecht voor persoonlijk advies zodat u een juiste keuze kunt maken uit het aanbod witgoedapparaten. Wij zijn aangesloten bij de landelijke inkooporganisatie Witgoedspecialist zodat onze prijzen concurrent zijn met de meeste (internet-) winkels. .

De service na aankoop vinden wij belangrijk. In onze winkel aan de Willemstraat 48 te Venlo vindt u een ruim maar overzichtelijk assortiment van de bekende merken zoals Aeg Miele Bosch Liebherr Zanussi Siemens Constructa Whirlpool Bauknecht Etna Pelgrim Atag Electrolux Fagor Indesit Ariston Exquisit Sharp Philips Tefal en diverse andere merken. .

Als u 's morgens tussen 08.00 en 09.00 belt dan komt onze monteur dezelfde dag, anders de volgende werkdag. Op alle reparaties krijgt u garantie. Wij bieden professionele service tegen een betaalbare prijs op korte termijn en repareren bijna alle merken snel en vakkundig. U kunt voor de deur gratis parkeren en wij zijn geopend de hele week van maandag t/m zondag. .

De prijs is interessant bij Kwik-Rep. Dat geldt voor iedereen, ook als u het apparaat niet bij ons hebt gekocht. .

In onze (web-) winkel een ruim maar overzichtelijk assortiment in wassen drogen afwassen koelen vriezen koken persoonlijke verzorging huishoudelijke apparaten en inbouwapparatuur. De monteur kijkt wat er aan de hand is en adviseert of het wel of niet lonend is om te repareren dan wel nieuw te kopen.
Lees verder...

Sociale netwerken

We hebben geen social media account van dit bedrijf

Foto's en video's

Dit bedrijf heeft geen foto's of video's

Extra informatie

  Openingstijden Opening Sluitend
   Maandag 8:00 17:00
   Dinsdag 8:00 17:00
   Woensdag 8:00 17:00
   Donderdag 8:00 17:00
   Vrijdag 8:00 17:00
   Zaterdag 10:00 16:00
   Zondag Gesloten

Beoordelingen van Kwik-Rep Venlo BV Witgoedspecialist (0)

Beheer je een bedrijf?
Wij helpen jou het te laten groeien

Krijg meer klanten, zichtbaarheid en naamsbekendheid.
Laat ons je helpen je doelen te bereiken en je bedrijf te verbeteren.

Voeg je bedrijf toe